Agenda

Stijn Werbrouck

Manager | BARISTAZ

Wie is Stijn?

BARISTAZ is een consultancybureau dat lokale besturen, regio’s, organisaties en verenigingen versterkt aan de hand van praktijkgerichte procesbegeleiding, inspiratiesessies, vormingen en interim-management. We begeleiden op creatieve, efficiënte, transparante en betrokken wijze vernieuwings- en veranderingsprocessen in het maatschappelijke domein. (https://baristaz.be)

BARISTAZ maakt deel uit van MONDEA (mondea.be)MONDEA is een sterk groeiend bedrijf dat vooruitstrevende en praktische oplossingen biedt op vlak van organisatie, strategie en veranderingsmanagement. MONDEA werkt voornamelijk voor lokale besturen, provinciebesturen, overheden en (non-profit) organisaties. BARISTAZ richt zijn pijlen dan weer specifiek op de vrijetijdssector.

Alvorens bij Baristaz aan de slag te gaan, was Stijn 20 jaar actief bij verschillende lokaal besturen. Hij was er de lead voor sportpromotie, sportbeleid en sportclubondersteuning. Hij schreef verschillende ambitienota’s en werd nauw betrokken bij de visieontwikkeling van steden, gemeenten en regio’s.

In deze sessie maak je kennis met Baristaz en met de Baristaz-scan. Een digitale scan met veel data. Daarnaast staat Stijn even stil bij de samenwerking met Techonomy en licht hij een tipje van de sluier met betrekking tot een aantal digitale producten die Techonomy en Baristaz samen zullen ontwikkelen voor de vrijetijdssector.

Een organisatie van

In samenwerking met

© 2023 Alle rechten voorbehouden